Za učenje ni nikoli prepozno

Društvo Univerza za tretje življensko obdobje

(Ribnica, Sodražica in Loški Potok)

Poslanstvo društva Univerza za tretje življensko obdobje je ponuditi svojim članom in starejšim nenehno izobraževanje in usposabljanje na različnih področjih njihovih interesov.

Želite postati naš član?
Preprosto. Natisnite in izpolnite prijavnico in jo pošljete na naslov UTZO Ribnica, Knafljev trg 2, 1310 Ribnica. Obrazec lahko dobite TUKAJ!
Lahko pa preprosto izpolnite naš kontaktni obrazec, ki ga najdete v meniju “Kontakt” . V sporočilu napišite, da želite postati naš član in pritisnite gumb “Pošlji”! To je to.

Srečno

Dopis članicam Mreže SUTŽO 
Spoštovani, 
Evropska komisija je 27. januarja objavila Zeleno knjigo o staranju (v priponki) in jo posredovala v razpravo, ki bo trajala do 21. aprila 2021.
Vabimo vas, da se pridružite razpravi in s tem prispevate k pogledom Slovenije na ta pomemben dokument o izzivih starajoče se družbe, ukrepih za boljšanje življenja starejših ljudi in vzpostavljanju pogojev za zdravo in dejavno staranje ter medgeneracijsko povezovanje.
Predlagamo, da do spletnega srečanja mreže 18. marca preberete in na svoji UTŽO obravnavate Zeleno knjigo o staranju. Na naslednjem srečanju bomo obravnavali vaše pripombe, ki jih, prosimo, posredujte tudi v pisni obliki.
Vabimo tudi članice mreže, ki se ne udeležujete spletnih srečanj, da svoje pripombe in predloge na dokument posredujete v pisni obliki na e-naslov: univerza-3@guest.arnes.si
Zbrana mnenja, predloge in pripombe bomo v imenu Mreže SUTŽO posredovali naprej na pristojni organ Evropske komisije.
Hvala za vaše sodelovanje in lep pozdrav,
Ana Krajnc, predsednica
Prof. dr. Ana Krajnc

Slovenska univerza za tretje življenjsko obdobje,
združenje za izobraževanje in družbeno vključenost
Slovenian Third Age University
Poljanska cesta 6, 1000 Ljubljana
Tel: 01 433 20 90
www.utzo.si