Za učenje ni nikoli prepozno

Društvo Univerza za tretje življensko obdobje

(Ribnica, Sodražica in Loški Potok)

Poslanstvo društva Univerza za tretje življensko obdobje je ponuditi svojim članom in starejšim nenehno izobraževanje in usposabljanje na različnih področjih njihovih interesov.

Želite postati naš član?
Preprosto. Natisnite in izpolnite prijavnico in jo pošljete na naslov UTZO Ribnica, Knafljev trg 2, 1310 Ribnica. Obrazec lahko dobite TUKAJ!
Lahko pa preprosto izpolnite naš kontaktni obrazec, ki ga najdete v meniju “Kontakt” . V sporočilu napišite, da želite postati naš član in pritisnite gumb “Pošlji”! To je to.

Srečno

UTZO Ribnica ponuja za svoje člane tudi program “Izobraževalnega pohodništva”. Trenutno ponujamo dva lahka vodena pohoda: “Doživimo Claustro” in “Naravni park Kadice”. Ker ste se nekateri že prijavili, se bomo na prvi pohod odpravili v ponedeljek, 25.10. 2021. (vremenska napoved kaže na suh in pretežno sončen dan) Obiskali bomo ostanke rimskega zapornega zidu – Claustra Alpium Iuliarum. Zbrali se bomo na trgu v Sodražici ob 9.00 uri. Od tu se bomo z avtomobili prepeljali v bližino vasi Novi pot in nato peš ob ostalinah zapore (Novi pot, Taboršč in vzpetina Drnik nad vasjo Benete). Pot nam bo vzela malo več kot dve uri ne preveč zahtevne hoje. Med hojo se bomo lahko dogovorili za naslednji pohod v naravni park Kadice. Priporočam primerno pohodniško obutev in pohodniške palice.

Za člane UTZO Ribnica je udeležba na izobraževalnih pohodih brezplačna. Povabite med nas tudi prijatelje in znance.  

 Svojo udeležbo potrdite TUKAJ.