Za učenje ni nikoli prepozno

Društvo Univerza za tretje življensko obdobje

(Ribnica, Sodražica in Loški Potok)

Poslanstvo društva Univerza za tretje življensko obdobje je ponuditi svojim članom in starejšim nenehno izobraževanje in usposabljanje na različnih področjih njihovih interesov.

Želite postati naš član?
Preprosto. Natisnite in izpolnite prijavnico in jo pošljete na naslov UTZO Ribnica, Knafljev trg 2, 1310 Ribnica. Obrazec lahko dobite TUKAJ!
Lahko pa preprosto izpolnite naš kontaktni obrazec, ki ga najdete v meniju “Kontakt” . V sporočilu napišite, da želite postati naš član in pritisnite gumb “Pošlji”! To je to.

Srečno
Društvo upokojencev Ribnica
in Društvo za izobraževanje za tretje življenjsko obdobje, Univerza za tretje življenjsko obdobje Ribnica, Sodražica, Loški Potok
vabita stare in mlade, da skupaj razgalimo probleme demence in poiščemo oprijemljiva znanja in preventivna spoznanja o zgubljanju spomina zaradi »bolezni«, ki ji strokovno pravimo demenca.
Predavanje bo v torek, 21. 3. 2023, ob 18.00 v predavalnici na Škrabčevi domačiji. GLAVNA VSEBINA:
ALI LAHKO TUDI MI
ZBOLIMO ZA DEMENCO?
Kako zmanjšati to verjetnost?
Predaval bo član Društva upokojencev Ribnica ter zaslužni občan Občine Ribnica dr. Božidar Voljč, dr. med. Dr. Božidar Voljč je zelo pomembna osebnost za razvoj ribniškega, kočevskega in slovenskega družinskega zdravstva ter je še danes – kljub svoji starosti – zavzet za prenos svojih pomembnih znanj in spoznanj na vse generacije. Z znanji in spoznanji ter razgovori in sodelovanjem lažje obvladujemo in premagujemo zdravstvene težave.

Dobrodošli