Za učenje ni nikoli prepozno

Društvo Univerza za tretje življensko obdobje

(Ribnica, Sodražica in Loški Potok)

Poslanstvo društva Univerza za tretje življensko obdobje je ponuditi svojim članom in starejšim nenehno izobraževanje in usposabljanje na različnih področjih njihovih interesov.

Želite postati naš član?
Preprosto. Natisnite in izpolnite prijavnico in jo pošljete na naslov UTZO Ribnica, Knafljev trg 2, 1310 Ribnica. Obrazec lahko dobite TUKAJ!
Lahko pa preprosto izpolnite naš kontaktni obrazec, ki ga najdete v meniju “Kontakt” . V sporočilu napišite, da želite postati naš član in pritisnite gumb “Pošlji”! To je to.

Srečno
Društvo Univerza za tretje življenjsko obdobje Ribnica, Sodražica, Loški Potok 
Spoštovane članice! Spoštovani člani! 

OBJAVLJAMO PROGRAM IZOBRAŽEVANJ IN DEJAVNOSTIN V ŠTUDIJSKEM LETU 2021/2022
Starejše občanke in občane
VABIMO,
da se vključijo v izobraževanja in dejavnosti, ki jih bomo organizirali v št. letu 2021/2022.
Vsebinsko in andragoško so prilagojena potrebam, interesom in sposobnostim starejših. Izobraževanja so namenjena izboljšanju kakovost življenja starejših, ohranjanju njihove miselne in telesne vitalnosti,  vključevanju v družbeno dogajanje in izmenjavi znanj.
Ponudba je oblikovana glede na izražene interese članstva, upoštevajoč tudi priporočila združenja  Slovenska Univerza za tretje življenjsko obdobje.
Organizacija posameznih izobraževanj bo odvisna od zadostnega števila prijav.
Društvo se je uspešno prijavilo na občinske in državne razpise za izobraževanja starejših, kar omogoča nizko ceno in dostopnost za vse članstvo.
Programi se v toku študijskega leta dopolnjujejo  s predlogi članstva.

Celoten program za študijsko leto 2021/22 prilagamo na povezavi TUKAJ.

Prijavite se lahko pisno na obrazcu, ki ga dobite na tej povezavi: PRIJAVNICA. Lahko tudi preko spletnega obrazca : Prijava na izobraževanja.

.