Za učenje ni nikoli prepozno

Društvo Univerza za tretje življensko obdobje

(Ribnica, Sodražica in Loški Potok)

Poslanstvo društva Univerza za tretje življensko obdobje je ponuditi svojim članom in starejšim nenehno izobraževanje in usposabljanje na različnih področjih njihovih interesov.

Želite postati naš član?
Preprosto. Natisnite in izpolnite prijavnico in jo pošljete na naslov UTZO Ribnica, Knafljev trg 2, 1310 Ribnica. Obrazec lahko dobite TUKAJ!
Lahko pa preprosto izpolnite naš kontaktni obrazec, ki ga najdete v meniju “Kontakt” . V sporočilu napišite, da želite postati naš član in pritisnite gumb “Pošlji”! To je to.

Srečno

Vabilo slovenskim univerzam za tretje življenjsko obdobje

Spoštovani in dragi kolegice in kolegi, predsedniki/predsednice in vodje slovenskih UTŽO,

V kolikor ne posegamo v načrtovanje vašega programa za letošnje študijsko leto, vabimo člane vaše Univerze za tretje življenjsko obdobje, da se vključijo v spletna izobraževanja Slovenske UTŽO.
Pregled programov za vpis je na spletni povezavi: http://www.utzo.si/studijski-programi
Večina naših izobraževalnih programov bo tudi letos potekala na daljavo, kljub željam nekaterih članov za izobraževanje v predavalnicah. Pri vsakem programu smo posebej navedli, ali bo potekal prek spleta ali v predavalnici (če bodo epidemiološke razmere oktobra to sploh dopuščale).

Hvala za vaše sodelovanje in lepo pozdravljeni,
Alijana Šantej
Slovenska univerza za tretje življenjsko obdobje,
združenje za izobraževanje in družbeno vključenost
Univerza za tretje življenjsko obdobje v Ljubljani
The Third Age University of Ljubljana

Poljanska cesta 6, 1000 Ljubljana
Tel: 01 433 20 90
www.utzo.si

Slovenska univerza za tretje življenjsko obdobje je bogata zgodba izobraževanja starejših, prizadevanj za družbeno vključenost starejših, spodbujanja kulture starejših, raziskovanja, razvoja, zagovorništva, prostovoljstva in svetovanja za dejavna poznejša leta življenja, sodelovanja z drugimi rodovi za boljše življenje vseh in za večjo družbeno pravičnost. V nacionalno mrežo povezuje 56 univerz za tretje življenjsko obdobje po Sloveniji.