Za učenje ni nikoli prepozno

Društvo Univerza za tretje življensko obdobje

(Ribnica, Sodražica in Loški Potok)

Poslanstvo društva Univerza za tretje življensko obdobje je ponuditi svojim članom in starejšim nenehno izobraževanje in usposabljanje na različnih področjih njihovih interesov.

Želite postati naš član?
Preprosto. Natisnite in izpolnite prijavnico in jo pošljete na naslov UTZO Ribnica, Knafljev trg 2, 1310 Ribnica. Obrazec lahko dobite TUKAJ!
Lahko pa preprosto izpolnite naš kontaktni obrazec, ki ga najdete v meniju “Kontakt” . V sporočilu napišite, da želite postati naš član in pritisnite gumb “Pošlji”! To je to.

Srečno
Društvo Univerza za tretje življenjsko obdobje Ribnica, Sodražica, Loški Potok 
Spoštovane članice! 
Spoštovani člani!

Prvo študijsko leto našega društva se je začelo zelo obetavno. Interesi za različna izobraževanja starejših so se izkazali kmalu po ustanovitvi  društva in do februarja 2020 se je v Ribnici in Sodražici oblikovalo skupaj 11 študijskih skupin, ki jih je obiskovalo 92 udeleženk in udeležencev.
Ravno, ko  smo se začeli februarja dogovarjati z mentorji tudi za organizacijo izobraževanja  v Loškem Potoku, pa je skoraj vso našo dejavnost prekinil covid.
Realiziranih je bilo samo 40 ur računalniškega izobraževanja na daljavo,
Ena skupinica pa je konec maja izobraževalno doživela Clavstro.
Upajmo in verjamemo, da bomo jeseni dovolj varni pred covidom in bomo lahko organizirali študijske skupine in izobraževanja vseh treh občinah.
Člani upravnega odbora smo na nekaj video sejah razpravljali, kako izboljšati obveščanje  članstva, saj občinska glasila ne izhajajo dovolj pogosto. Odločili smo se, da vam vse ponudbe izobraževalnih programov, novice o dejavnosti in vabila na predavanja pošiljamo po e-pošti.
Vse bo dostopno tudi na spletni strani društva:
https://utzo-ribnica.si

Verjamemo, da bo na ta način obveščenost članstva boljša.
Kdor nima e-naslova, bo sporočila  prejemal  klasično preko PTT.
Za zainteresirane občane bomo ponudbo izobraževanj še naprej objavljali  tudi v občinskih  glasilih.

Želimo vam zdravo in prijetno poletje in nasvidenje jeseni.

Osnutek programa za leto 2021/22 najdete TUKAJ.